Samsung Galaxy S8 дуже сильно впав у ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дослідження ринку показало, що смартфон Samsung Galaxy S8 нищівно сильно впав в ціні, а продають його з складських запасів. Так, зокрема, купити його в Україні можна всього за 12 260 грн., причому на вибір покупців є тільки чорний колір. Наявність офіційної гарантії від виробника на території України слід уточнювати при покупці в кожному конкретному випадку.

Магазини зараз активно знижують вартість цього телефону, бажаючи якомога швидше позбутися від його складських запасів, тому довго з покупкою краще не зволікати. Мобільний пристрій оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 8895 з тактовою частотою 2,3 ГГц, графікою Mali-G71 MP20, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті , 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, а також батареєю ємністю 3000 мАг.

Смартфон в особі Samsung Galaxy S8 може похвалитися модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, NFC, GLONASS і 4G VoLTE, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, сумісністю з технологіями швидкої (Fast Charge) і бездротового (Qi) зарядок, а також корпусом зі скла, що володіє габаритами 148,9 x 68,1 x 8 мм, тоді як важить він всього 155 грамів. Придбати смартфон можна за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.