Фотографії від інсайдера натякають на скору появу у продажу смартфону Xiaomi Play

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Play все ближче до випуску. Інформація про нього продовжує накопичуватися в мережі. На це раз, ресурс Slashleaks опублікував живу фотографію, на якій представлена ціла піраміда з роздрібних упаковок для смартфона.

На коробках можна легко розглянути логотип Mi і назву Play. За форматом коробки точно підходять для смартфона, так що це не має бути якийсь інший продукт Xiaomi під назвою Play.

Офіційне представлення Xiaomi Play очікується вже 24 грудня. Компанія раніше опублікувала добірку тизерів, в тому числі і із зображенням смартфона. Також видно згадку 10 ГБ – смартфони будуть пропонуватися з пакетом безкоштовного мобільного трафіку на один рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, Xiaomi Play отримав екран діагоналлю 5,84 дюйма роздільною здатністю 2280×1080 пікселів, подвійну основну камеру з головним датчиком роздільною здатністю 12 Мп, 8-мегапіксельну фронтальну камеру, дактилоскопічний датчик на задній панелі, акумулятор ємністю 3000 мА·год, 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.