Сверхбюджетний смартфон Xiaomi Redmi Go вже готується

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi має масу шанувальників, які гідно оцінили баланс ціни і можливостей смартфонів. Але незабаром може з’явитися модель, яка запропонує аналогічний баланс в сегменті наддешевих смартфонів — модель буде називатися Redmi Go.

Пристрій під таким позначенням зареєстровано в базі даних сінгапурського регулятора Info-communications Media Development Authority (IMDA). Каталожний номер апарату — M1903C3GG. Індекс M19 на початку говорить про те, що модель відноситься до модельного року 2019, ну а торгова назва не дає засумніватися в обраній для пристрою платформі Android Go. На ній побудовані найдоступніші смартфони, з недавніх пір такі є навіть у Samsung.

M1903C3GG вже проходив випробування Федеральної комісії зі зв’язку США, тому дещо про модель вже відомо. Виходячи з довжини, ширини і діагоналі корпусу (141, 71 і 150 мм відповідно) можна припустити, що смартфон отримає екран діагоналлю близько 5,9 дюйма. Також можна припустити, що обсяг оперативної пам’яті складе 1 ГБ, а основна камера буде не здвоєною, а одинарною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, смартфон Redmi Go вийде в березні 2019 року і буде пропонуватися в Європі не дорожче 100 євро (3 200 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.