Categories: Смартфони

Фотографія працюючого Samsung Galaxy S10 викликала бурю в мережі

Share

Відомий інсайдер Ice Univerce виклав в мережу фотографію працюючого смартфона Samsung Galaxy S10, однак досить швидко опублікований ним знімок викликав бурю в мережі. Деякі користувачі помітили дивну схожість лицьовій частині майбутньої новинки з мобільним пристроєм під назвою Oppo Find X, купити собі яке за високою ціною всі бажаючі можуть з літа цього року. В остаточному підсумку джерело знімків здався, підтвердивши використання зображення іншого телефону.

Після цього на інсайдера обрушився шквал критики. Осторонь не залишився навіть відомий інсайдер OnLeaks, який спочатку прийняв фотографію працюючого Samsung Galaxy S10 за справжню і опублікував у себе на сторінці. Як тільки розкрилася правда, він без зайвих слів додав Ice Univerce в чорний список в соціальній мережі Twitter, щоб більше не бачити його праці. Повідомляється, що для відтворення зовнішнього вигляду майбутньої новинки від південнокорейської корпорації інсайдер використовував фотошоп.

Він додав в верхній правий кут Samsung Galaxy S10 фронтальну камеру у вигляді дірки в дисплеї, що і зробило знімок максимально справжнім. Нагадаємо, що офіційна презентація даного мобільного пристрою в трьох версіях відбудеться 20 лютого 2019 року в рамках заходу під назвою Samsung Unpacked. В рамках виставки MWC 2019, яка відбудеться через тиждень, публіці повинні показати модифікацію цього телефону з підтримкою мережі 5G в Південній Кореї, США і низці інших регіонів світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Названо смартфони realme, які оновляться до Android 15

    Бренд Realme готує оновлення Realme UI 5.0 на базі Android 15 для кількох десятків моделей…

    14.05.2024

    Новий iPad mini вийде цього року

    У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона…

    14.05.2024

    Усі iPhone отримають ChatGPT з виходом iOS 18

    За місяць до презентації нових операційних систем компанія Apple уклала угоду з OpenAI про впровадження…

    14.05.2024

    Стало відомо, чи є у Google Pixel 8a бездротова зарядка

    Бюджетний Google Pixel 8a - це телефон із вражаючими характеристиками. Він може похвалитися 6,1-дюймовим дисплеєм,…

    14.05.2024

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024