Huawei Pro P30: основна камера з чотирма об’єктивами підтверджена на фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Pro P30 наближається семимильними кроками. Деякий час тому ми вже згадували вам про фотографії зовнішніх корпусів для цього смартфона. Потім з’явилися також захисні екрани. Зараз в мережі помітили візуалізатори телефону, одягненого в чохол від Olixar. Вони підтверджують нам те, що ми могли бачити раніше.

Huawei Pro P30 отримає основну камеру з чотирма об’єктивами. Технічні деталі її конструкції поки невідомі. Ми можемо відзначити, що об’єктиви розташовані один під іншим. Поруч знаходиться спалах і датчики. Спереду смартфона можна помітити екран з маленьким розрізом у вигляді крапельки. Виглядає це, безумовно, краще в порівнянні з великими шторками, на які часто грішить цей виробник.

Про Huawei P30 Pro ми як і раніше знаємо не дуже багато. Технічні характеристики самого телефону, як і камери на спині залишаються загадкою. Чим ми ближче до офіційної прем’єри, тим більше буде відомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми очікуємо, що Huawei представить смартфон P30 Pro перед виставкою MWC 2019 Барселоні. Вона пройде з 25 по 28 лютого. Однак не можна виключити, що дебют відбудеться пізніше. Наприклад, в березні, як це було з поточним поколінням.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.