На нових фото помітні різниці між габаритами Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не проходить і дня, щоб про смартфони Samsung Galaxy S10 не з’явилося якої-небудь нової інформації. Іноді це витоки, які викликають довіру, часом витоки викликають тільки питання, але велика частина інформації про прийдешні новинки співвідноситься між собою.

Наприклад, нові зображення, доповнені інформацією, знову демонструють нам те, що ми вже не раз бачили: найтонші рамки і діряві екрани.

Отже, джерело говорить про моделі Galaxy S10 і Galaxy S10+, обходячи стороною молодшу модель S10 Lite. Як можна бачити на зображеннях, старша версія дійсно буде відрізнятися здвоєною фронтальною камерою. Габарити Galaxy S10+ складуть 157,7 х 75 х 7,8 мм, Galaxy S10 — 148,9 х 70,9 х 7,8 мм, при цьому перший отримає екран діагоналлю 6,4 дюйма, а другий — 6,1 дюйма, а дозвіл в обох випадках складе 2K+. Також відомо, що роз’єм для навушників буде у всіх версій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується основних камер, Galaxy S10 і S10+ повинні отримати потрійні камери, а S10 Lite — подвійну. Мабуть, інформація про камеру з чотирма модулями у старшої версії все-таки була помилковою. Можливо, Samsung розглядала такий варіант, але в підсумку відмовилася від нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.