Найшвидшу зарядку у світі серед смартфонів у OnePlus 6T McLaren Edition

Share
Час читання: 2 хв.

Нещодавно відбувся анонс смартфона OnePlus 6T McLaren Edition, який, крім 10 ГБ ОЗП, оснащений новітньою технологією зарядки акумулятора – Warp Charge 30.

OnePlus опублікувала інформацію про те, як нова технологія Warp Charge 30 може заряджати акумулятор до 50% всього за 20 хвилин на One Plus 6T McLaren Edition.

Warp Charge 30 – це 30-ватне зарядний пристрій, яке може передавати більше струму, ніж звичайні адаптери з підтримкою швидкої зарядки, оскільки переносить управління теплом та живленням на сам адаптер. Виробник гарантує, що адаптер Warp Charger розсіює тепло таким чином, що смартфон практично не гріється. Інженерам OnePlus довелося змінити механізми безпеки OnePlus 6T McLaren Edition від перепадів напруги, щоб пристосувати гаджет до більш високої потужності адаптера живлення. Вони також додали восьмишарову захисну плату до акумулятора, щоб він зберігав оптимальну температуру і не перегрівався.

В результаті, OnePlus 6T McLaren можна повністю зарядити всього за одну годину, якщо не користуватися пристроєм. Компанія порівнює швидкість зарядки зі смартфонами Samsung Galaxy Note 9 і Google Pixel 3 XL, які заряджалися на 60-65% за той же проміжок часу. На іншому графіку виробник показує, що, граючи, батарея зарядиться до 90-95% за 60 хвилин.

Виробник також зазначив, що Warp Charge 30 не буде заряджати інші пристрої компанії з такою ж швидкістю, як у випадку з OnePlus 6T McLaren. Смартфон вже доступний для придбання на веб-сайті OnePlus за ціною 699 доларів США (22 000 гривень).

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Експерти оприлюднили список найкращих Android-смартфонів

    Загалом у рейтингу ресурсу опинилося сім смартфонів: чотири від Google, два від Samsung та один…

    17.10.2024

    Чим і як протирати смартфон, щоб не пошкодити екран та корпус

    На поверхні смартфонів можуть накопичуватись небезпечні бактерії. Чому потрібно дезінфікувати телефон? Смартфон є найбруднішим технічним…

    17.10.2024

    iPhone наступного року може отримати несподівану нову кнопку

    Це може здатися смішним, але, схоже, найбільші апаратні оновлення для iPhone стосуються кнопок. Після додавання…

    17.10.2024

    7 функцій, без яких не варто обирати роутер

    Маршрутизатор, безумовно, найважливіша частина мережі Wi-Fi. Якщо ви думаєте про покупку нового пристрою, зверніть увагу…

    17.10.2024

    Samsung показала відео розпакування Galaxy Ring через три місяці після анонсу

    Компанія Samsung почала тизерити своє перше смарт-кільце Galaxy Ring ще на початку року на презентації…

    17.10.2024

    Чому штучний інтелект у телефоні не гарантує безпеку

    Останніми роками штучний інтелект (AI) став невід'ємною частиною наших смартфонів. AI допомагає покращити фотографії, прискорює…

    17.10.2024