Найшвидшу зарядку у світі серед смартфонів у OnePlus 6T McLaren Edition

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно відбувся анонс смартфона OnePlus 6T McLaren Edition, який, крім 10 ГБ ОЗП, оснащений новітньою технологією зарядки акумулятора – Warp Charge 30.

OnePlus опублікувала інформацію про те, як нова технологія Warp Charge 30 може заряджати акумулятор до 50% всього за 20 хвилин на One Plus 6T McLaren Edition.

Warp Charge 30 – це 30-ватне зарядний пристрій, яке може передавати більше струму, ніж звичайні адаптери з підтримкою швидкої зарядки, оскільки переносить управління теплом та живленням на сам адаптер. Виробник гарантує, що адаптер Warp Charger розсіює тепло таким чином, що смартфон практично не гріється. Інженерам OnePlus довелося змінити механізми безпеки OnePlus 6T McLaren Edition від перепадів напруги, щоб пристосувати гаджет до більш високої потужності адаптера живлення. Вони також додали восьмишарову захисну плату до акумулятора, щоб він зберігав оптимальну температуру і не перегрівався.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В результаті, OnePlus 6T McLaren можна повністю зарядити всього за одну годину, якщо не користуватися пристроєм. Компанія порівнює швидкість зарядки зі смартфонами Samsung Galaxy Note 9 і Google Pixel 3 XL, які заряджалися на 60-65% за той же проміжок часу. На іншому графіку виробник показує, що, граючи, батарея зарядиться до 90-95% за 60 хвилин.

Виробник також зазначив, що Warp Charge 30 не буде заряджати інші пристрої компанії з такою ж швидкістю, як у випадку з OnePlus 6T McLaren. Смартфон вже доступний для придбання на веб-сайті OnePlus за ціною 699 доларів США (22 000 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.