Готується до дебюту бюджетник LG K9s

Наближається час техновыставки CES 2019, яка за традицією проходить в першій половині січня в Лас-Вегасі. Не стане винятком і рік наступний. Стартує виставка 8 січня і триватиме до 12 січня. За традицією в рамках CES компанія LG представляє свої новинки з лінійки K. З’явилося повідомлення, що одним з дебютантів стане модель LG K9s.

Судячи з характеристик, це буде апарат початкового рівня без претензій вразити і здивувати. Він орієнтований на тих, хто віддає перевагу марці LG і вибирає звичайні дзвонилки. Повідомляється, що апарат укомплектують дисплеєм діагоналлю 5 дюймів і роздільною здатністю HD, бюджетним чіпсетом Snapdragon 212, 2 Гб оперативної пам’яті і внутрішнім накопичувачем на 16 Гб. Згадується наявність основної 8-мегапіксельної камери, Селфі-модуля на 5-мегапікселів і акумуляторної батареї ємністю 2500 маг.

Викликає подив, що в 2019 році LG випустить модель з вже неактуальною операційною системою Android 7.1.2 з оболонкою LG UX 6.0. З точки зору дизайну перед нами класичний мобільник, який позбавили всіх цих модних нововведень з витягнутими дисплеями і скляними корпусами. Тильна кришка виготовлена з пластику і сам смартфон отримав наліт дешевизни. Залишається сподіватися, що компанія встановить на LG K9s такий низький цінник, що користувачі зможуть змиритися з архаїчною начинкою і застарілим зовнішнім виглядом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.