OnePlus розповіла, чому старі смартфони не підтримують нову технологію швидкої зарядки Warp Charge 30

Смартфон OnePlus 6T McLaren Edition, представлений кілька днів тому, отримав підтримку швидкої зарядки Warp Charge 30 і зарядний пристрій потужністю 30 Вт. Нагадаємо, у звичайного OnePlus 6 потужність ЗУ становить 20 Вт.

На момент анонсу було неясно, чи зможе нове ЗУ прискорити зарядку звичайного OnePlus 6. Компанія вирішила прояснити ситуацію, розповівши трохи про нову технологію. Отже, Warp Charge 30 старими смартфонами не підтримується, так що, якщо використовувати новий ЗУ зі старими моделями, вони будуть заряджатися рівно так само, як зі своїми рідними зарядками.

При цьому з новою зарядкою можна використовувати старі кабелі OnePlus, ніякого падіння потужності не буде. Також виробник розповів, чим з технічної точки зору відрізняється реалізація Warp Charge 30. Зокрема, OnePlus змінила механізми безпеки в акумуляторі нової версії, модернізувала конструкцію, додавши до акумулятора новий восьмишаровий захист, що забезпечує краще охолодження, а також перенесла велику частину системи керування живленням з телефону у зарядний пристрій.

Крім іншого, швидкість зарядки Warp Charge 30 не знижується навіть, якщо в цей час на смартфоні грають в ігри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.