Складаний Samsung Galaxy X отримав неймовірну особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти видання CIMB виявили в офіційних сертифікаційних відомствах відразу декількох регіонів світу ряд подробиць, які багато в протягом тривалого періоду часу хотіли з’ясувати про Samsung Galaxy X. Так, зокрема, апарат дійсно отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 в модифікації для Китаю і США, тоді як конфігурація для Європи, Південної Кореї і Росії зможе похвалитися чіпом Exynos 9820. На жаль, але підтримки мережі 5G в телефоні не буде через можливі проблем з охолодженням.

В іншому, Samsung Galaxy X, хоча він може отримати назву Galaxy F1, оснащений 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємом USB Type-C другого покоління, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS , 4G VoLTE і ГЛОНАСС, а також безконтактним чіпом NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її аналогами. Однією з ключових особливостей телефону виявиться акумулятор ємністю 6 000 мАг, тобто величезного розміру.

Весь секрет у тому, що в кожну з двох половинок Samsung Galaxy X виробник вирішив встановити по одному акумулятору об’ємом 3 000 мАг, які за рахунок спеціальних каналів будуть працювати як одне ціле. Навіть не дивлячись на таку ємність, працювати від одного заряду новий флагман південнокорейської корпорації буде не довше існуючих сьогодні на ринку телефонів, тому як його дисплеї, один з яких виявиться гнучким, споживають вкрай багато електроенергії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.