Huawei Mate 20 Pro очолив топ-10 найпотужніших в світі смартфонів на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними популярного синтетичного тесту, що дозволяє об’єктивно оцінити потужність будь-якого телефону, перше, друге і третє місце в топ-10 найбільш продуктивних в світі смартфонів займають Huawei Mate 20 Pro, Mate 20 і Mate 20X відповідно. Їх основою є восьмиядерний процесор Kirin 980 з тактовою частотою 2,6 ГГц, який доповнений графікою Mali-G76 MP10. Мобільних пристроїв вдалося набрати більше ніж 300 тисяч балів, що дозволило їм зайняти лідируюче становище.

На четвертій позиції опинився Asus ROG Phone, який представляє з себе ігровий мобільний пристрій. П’ятірку замкнув OnePlus 6T, тоді як на шостому рядку рейтингу опинився OnePlus 6, який опинився слабкіше більш сучасної моделі менш ніж на 1%. Сьоме місце завоював ігровий телефон Xiaomi Black Shark, тоді як потім розташувався Xiaomi Mi 8. На передостанньому десятому місці опинився преміум-телефон Xiaomi Mi Mix 2S, нехай вже і застарілий.

На десятій сходинці топ-10 найпотужніших в світі смартфонів на базі операційної системи Android виявився Meizu 16th. Всі телефони зі списку, крім перших трьох, об’єднує встановлений в них процесор, а саме – восьмиядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, доповнений також графічним прискорювачем Adreno 630 і модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже на початку наступного року рейтинг найбільш продуктивних мобільних пристроїв в світі сильно зміниться, тому як на ринок вийдуть телефони, оснащені флагманським процесором Snapdragon 855.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.