Xiaomi Mi Max 4 із потужним SoC Snapdragon 720 анонсований на травень 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилися нові дані про характеристики і терміни виходу смартфона Xiaomi Mi Max 4, чутки про яке просочилися в Мережу ще на початку цього місяця.

Джерела стверджують, що смартфон отримає великий екран діагоналлю близько семи дюймів з вузькими рамками без чубчика, який буде займати майже всю лицьову панель. Вперше в серії буде застосовано скляне покриття для задньої панелі, де збережеться дактилоскопічний датчик, хоча є ймовірність того, що він переміститься на бічну панель.

Xiaomi Mi Max 4 повинен стати першим смартфоном, який буде оснащений однокристальних системою Snapdragon 720. Згідно з новими даними, потрійну камеру новинка не отримає. Замість цього в смартфоні буде здвоєна 12-мегапіксельна камера, а також фронтальна камера такої ж роздільної здатності, яка зможе розпізнавати користувачів по особам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм оперативної пам’яті складе 6 ГБ, а ємність флеш-пам’яті може дорівнювати 64 або 128 ГБ. Згадується модуль безконтактних платежів NFC.

За новими даними, Xiaomi Mi Max 4 буде випущений в другому кварталі цього року. Джерела схиляються до того, що це відбудеться в травні 2019.

Ціна буде починатися з позначки 290 доларів (9 200 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.