Vivo представила неймовірний смартфон з двома екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo усіма способами намагається випускати безрамкові смартфони без вирізів під селф-камеру. У червні вона представила Vivo NEX з висувною камерою, але до кінця року придумала ще більш незвичайний спосіб створити безрамковий смартфон. Компанія просто прибрала селфі-камеру і встановила на задню панель другий дисплей, щоб основна камера також могла грати роль і фронтальною. Новинка отримала назву Vivo NEX Dual Display Edition.

Перший Super AMOLED дисплей з діагоналлю 6,39 дюйма, роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів і співвідношенням сторін 19,5: 9 займає 91,63% площі передньої панелі. Вона явно призначена для читання, ігор і перегляду відео.

Другий дисплей з Super AMOLED матрицею і діагоналлю 5,49 дюймів розташований ззаду. Він має роздільну здатність 1920 × 1080 пікселів і стандартне співвідношення 16: 9. Додатковий екран необхідний для перегляду кадру при знятті селф-знімків, а також виступає додатковим контролером в мобільних іграх.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Над додатковим дисплеєм розташована єдина камера з трьома модулями. Основний модуль знімає в роздільній здатності 12 мегапікселів, має діафрагму f / 1,79 і систему оптичної стабілізації. Другий модуль на 2 мегапікселя і діафрагмою f / 1,8 служить для розмиття фону на портретах. Третя камера 3D ToF потрібна для розпізнавання особи власника і розблокування системи.

Камера обрамлена кільцем Lunar Ring, що грає роль світлодіодного спалаху. Його верхня частина складається з 16 світлодіодів, а нижня відображається на дисплеї. При необхідності можна використовувати розташовану поруч стандартну спалах.

Розблокувати смартфон за допомогою особи можна тільки при використанні додаткового дисплея. Якщо користувач дивиться на основний дисплей, залишається тільки користуватися вбудованим в нього сканером відбитків пальців.

У плані технічних характеристик у Vivo NEX все відмінно. У ньому використаний чіпсет Snapdragon 845, а обсяг оперативної пам’яті становить цілих 10 ГБ. Для зберігання файлів доступно 128 ГБ, але розширити простір неможливо – немає слота для MicroSD карти. Акумулятор вміщує 3500 мА енергії, а операційною системою виступає Android 9.0 Pie з оболонкою Funtouch OS 4.5.

Ціна Vivo NEX Dual Display Edition дорівнює 720 доларам. У Китаї вже відкритий передзамовлення, а старт продажів намічений на 29 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.