Смартфон Xiaomi Mi Mix 3S може мати п’ять камер, одна з яких буде 48-мегапіксельною

Джерела опублікували порцію нової інформації про смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який повинен бути представлений на початку наступного року.

Xiaomi Mi Mix 3S стане оновленою версією Xiaomi Mi Mix 3, яка буде оснащена однокристальних системою Snapdragon 855 і зможе працювати в мережах п’ятого покоління.

У дизайні особливих змін не буде, як і в конструкції. Нас чекає слайдер, який в розкладеному стані буде відкривати здвоєну основну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 20 і 8 Мп.

Головні зміни чекають нас на задній панелі, де буде розташовуватися потрійна основна камера. Згідно з попередньою інформацією, смартфон повинен був отримати датчики зображення роздільною здатністю 20, 16 і 13 Мп. Однак тепер обізнані інформатори стверджують, що головний модуль отримає 48-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX586, а два додаткових матимуть роздільну здатність по 12 Мп.

Об’єм оперативної пам’яті складе 6 або 8 ГБ, ємність флеш-пам’яті буде дорівнює 128 або 256 ГБ. Ні про які 12 ГБ ОЗУ і 1 ТБ флеш-пам’яті мова вже не йде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я