Деякі смартфони Apple були заборонені у Китаї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Qualcomm повідомила, що суд Фучжоу (Китай) задовольнив запит про дві попередні судові заборони проти чотирьох китайських дочірніх компаній Apple. Їм наказано негайно припинити порушення двох патентів Qualcomm допомогою неліцензованого імпорту, продажу і пропозиції про продаж у Китаї смартфонів iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X. Раніше ці два патенти були визнані дійсними китайським патентним відомством SIPO.

«Ми високо цінуємо наші відносини з клієнтами, рідко звертаючись до судів за допомогою, але ми твердо віримо в необхідність захисту прав інтелектуальної власності, — сказав Дон Розенберг (Don Rosenberg), виконавчий віце-президент і генеральний юрисконсульт Qualcomm Incorporated. — Apple продовжує отримувати вигоду з нашої інтелектуальної власності, відмовляючись давати нам компенсацію. Ці судові приписи є ще одним підтвердженням сили великого патентного портфеля Qualcomm».

Патенти, про яких йде мова в даному випадку, дозволяють налаштовувати і змінювати розмір і зовнішній вигляд фотографій, а також управляти додатками, використовуючи сенсорний екран.

У Китаї та інших юрисдикціях по всьому світу чекають рішення подібні запити, спрямовані на припинення порушень компанією Apple інших патентів Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.