Агресивна реклама Apple вказує на низький продаж нових нових iPhone

Численні чутки і витоки вказують на те, що з продажами нових смартфонів у Apple все досить сумно. Ні, в абсолютному вираженні компанія продає величезну кількість апаратів, і навряд чи щось кардинально зміниться найближчим часом, але відносно минулих років продажі падають, крім того, вони нижче, ніж розраховувала сама Apple.

І незважаючи на те, що нещодавно компанія спробувала розвіяти сумніви, всі факти проти неї. З останнього можна згадати спеціальний онлайновий магазин зі знижками для військових і ветеранів — крок, здавалося б, благородний, але, найімовірніше, спочатку має на меті просто поліпшити продажі.

Тепер ось стало відомо, що Apple почала більш агресивно рекламувати свої новинки. У хід пішли навіть так звані Forum Displays — екрани в магазинах Apple Store, призначені для навчання та інформування про особливості продукції компанії, а зовсім не для реклами.

Але днями на цих екранах користувачі виявили рекламу того самого пропозиції про покупку iPhone XR за 450 доларів (Trade-In – 12 500 грвиень), яка сама по собі зайвий раз доводить, що продажі провалилися.

Враховуючи той факт, що стільки дій Apple зробила вже буквально через пару місяців після старту продажів, можна лише здогадуватися про те, що компанії доведеться робити протягом що залишився до наступної осені терміну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.