Скільки коштуватимуть нові бюджетники Samsung Galaxy Mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку наступного року компанія Samsung має представити нові бюджетні моделі смартфонів серії Galaxy M. Деякі їх характеристики ми вже знаємо, а зараз з’явилися нові подробиці про вартість пристроїв.

Видання 91mobiles від своїх галузевих джерел, близьких до розробки смартфонів, дізналася інформацію про ціни на Galaxy M10 і M20. Отже, цінник на молодшу модель буде близько $140, а на старшу — до $215.

Правда, ці ціни розраховані для Індії, де Samsung має намір поборотися китайськими конкурентами. Також не виключено, що компанія вирішить для зниження ціни продавати новинки тільки в онлайн-магазинах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно джерел, молодша модель Galaxy M10 отримає 3 ГБ оперативної пам’яті і процесор Exynos 7870 з тактовою частотою 1.59 ГГц. Подробиць про старшу модель Galaxy M20 трохи більше. Девайс буде мати широкоформатний дисплей з Full HD дозволом (2340×1080p), чіп Exynos 7885 з графічним прискорювачем Mali-G71 MP1, а також модифікацію пам’яті на 3/32 ГБ. Обидва смартфони будуть працювати на Android 8.1 Pro.

Очікується, що «первістки» серії Galaxy M вийдуть на початку наступного року. Їх масове виробництво вже йде на заводі в індійському місті Ноїда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.