Apple вже не знає як нав’язати користувачам iPhone XR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple продовжує просувати акцію по заміні старого iOS-смартфона на iPhone XR. На цей раз – за допомогою кращих програм в розділі «Сьогодні» в App Store.

У статті описані основні функції iPhone XR, а потім розказано про додатки, що використовують переваги нового обладнання – датчика Face ID і чіпа A12 Bionic.

Це досить жорсткий маркетинговий хід, який слідує за недавніми повідомленнями додатки Apple Store з «обмеженими за часом» пропозиціями замінити старий iPhone на модель XR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що Apple почала настільки агресивну рекламу через місяць після того, як почалися продажі смартфона.

Категорія «Сьогодні» закликає до обміну на iPhone XR з’явилася у користувачів американського App Store. Варто зазначити, що пропозиція відображається тільки на старих моделях iPhone.

Сама стаття, крім реклами iPhone XR, присвячена програмам, таким як Sky Guide, HBO Now, Halide Camera, HomeCourt і Clips. У ній також приділено увагу потужності чіпа A12, переважно безпеки системи Face ID, камері iPhone XR і кращим часом автономної роботи смартфона.

Все це безпосередньо пов’язано зі слабкими продажами. Акції AAPL в даний час продовжують дешевшати, так як постачальники Apple повідомляють про скорочення замовлень в усіх напрямках, а інвестори побоюються, що попит на iPhone XS і iPhone XR буде найнижчим за всю історію компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.