10 найпотужніших Android-смартфонів листопада 2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У бенчмарк-тестів два призначення: виміряти продуктивність нового пристрою або зацікавити користувачів новиною про ще не анонсований смартфон. Наприклад, в кінці грудня випробування від Geekbench пройшов перший представник лінійки Galaxy M від Samsung. Новинка отримає чіп Exynos 7885, 3 ГБ оперативної пам’яті і Android 8.1 Oreo з коробки. У одноядерному режимі тестування SM-M205F набрав 1 319 балів, а в багатоядерному – 4074. Тепер прийшла черга більш серйозних результатів. AnTuTu опублікувала рейтинг найбільш потужних пристроїв листопада.

Мова йде про традиційне визначення десятки найбільш продуктивних смартфонів. Співробітники компанії аналізують пройдені протягом місяця тести і визначають переможців. Чим вище підсумковий результат, тим вище місце в рейтингу. Як повідомляють представники GizmoChina, топ списку знову окупували пристрою на Kirin 980. Це Huawei Mate 20, Mate 20 X і Mate 20 Pro, які набрали 309, 304 і 302 тисячі очок відповідно.

Потім розташувалися Honor Magic 2 і Black Shark Helo від Xiaomi. Шосте місце дісталося OnePlus 6T з 10-нанометровим чіпом Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної пам’яті і графічним Adreno 630. Наступну позицію зайняв ігровий смартфон Black Shark з 294 тисячами балів. Далі розташувався ZTE Nubia X, який виділяється на тлі інших наявністю двох сенсорних дисплеїв. Він відстав від найближчого конкурента на 411 очок.Нарешті, десятку закривають OnePlus 6 і Xiaomi Mi 8. Обидва пристрої набрали по 292 тисячі очок. Відрив також мінімальний. Іноді з бенчмарками виникають проблеми. Нагадаємо, смартфони деяких компаній визначають назви популярних тестів і знімають обмеження продуктивності. В результаті користувачі отримують нечесні результати і завищені цифри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.