Нові подробиці щодо характеристик смартфону Umidigi F1 та його перше зображення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже писали про цю модель десять днів тому. На той момент в мережі була опублікована тільки тизерна картинка і основні технічні подробиці. Зараз подробиць стало більше, ну а картинка демонструє дизайн Umidigi F1 у всій красі.

Як видно, фронтальна панель пристрою отримала каплевидний виріз в області камери, а тильна оформлена в дусі iPhone X – зі зсунутим у кут здвоєною основною камерою. Сканер відбитків пальців, в свою чергу, розміщений в центрі.

Umidigi F1 побудований на однокристальних платформі MediaTek Helio Р60, наділений оперативною пам’яттю LPDDR4X (обсяг її не повідомляється, але він складе, швидше за все, 4-6 ГБ) і 128 ГБ інтегрованої флеш-пам’яті. Дисплей діагоналлю 6,3 дюйма характеризується роздільною здатністю Full HD+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера моделі представлена датчиками роздільною здатністю 8 і 16 Мп, основному сенсори становить компанію світлосильний об’єктив з діафрагмою F / 1,7. Дозвіл датчика зображення фронтальної камери – теж 16 Мп. У смартфоні є стандартний роз’єм для навушників, а порт підключення до ПК – USB-C.

Нові дані підтверджують інформацію про те, що F1 стане першим смартфоном Umidigi з ОС Android 9.0 з коробки. Ємність акумуляторної батареї уточнена – 5150 мА·год. А ось про ціну потенційної новинки даних досі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.