Першим смартфоном, який отримає новітню SoC Snapdragon 855, стане Xiaomi Mi Mix 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки вчора компанія Qualcomm анонсувала флагманську однокристальну систему Snapdragon 855, а вже сьогодні представлений перший смартфон на її базі. Ним виявився… старий знайомий Xiaomi Mi Mix 3!

Під час анонсу Mi Mix 3, нагадаємо, компанія обмовилася про версії смартфона-слайдера з модемом 5G, але вона була обіцяна у продажу тільки в наступному році. Тоді логічно було думати, що Mi Mix 3 з підтримкою 5G побудований на платформі Snapdragon 845, «дообладнати» модем 5G. Але, як виявилося, топовий варіант Mi Mix 3 побудований вже на Snapdragon 855. Само собою, про це було відомо ще в момент анонса, але в зв’язку з тим, що прем’єра Snapdragon 855 на той момент тільки значилася в планах, ніхто про це не обмовився. А зараз всі ембарго зняті – і Xiaomi заново представила Mi Mix 3.

Як видно на табличці, Mi Mix 3 у версії 5G оснащений модемом Snapdragon X50 і забезпечує завантаження даних зі швидкістю до 2 Гбіт/с. Апарат представили на представили на партнерському заході, але терміни початку продажів, як і раніше не називаються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.