Lenovo Z5s зумів обігнати смартфони Samsung і Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гонка виробників триває. Samsung Galaxy A8s буде показаний 11 грудня , а Huawei Nova 4 вже за менш ніж два тижні . Тепер ми дізналися, що саме Lenovo Z5s буде першим смартфоном з екраном з отвором, який буде офіційно представлений. Виробник покаже його 6 грудня, тобто вже через два дні.

Lenovo Z5s має екран з отвором для селф-камери, але на відміну від вирізу в моделі Samsung Galaxy A8s і Huawei Nova 4, отримає отвір у верхній частині посередині. У разі смартфонів конкурентів, воно буде поміщено в лівому верхньому кутку. Телефон останнім часом з’явився на короткому відео . Ще раніше його помітили на сайті TENAA, де були опубліковані зображення, які ви бачите нижче.

Lenovo Z5s приховує від нас багато таємниць

Lenovo Z5s-це смартфон, про який відомо дуже мало. Правда, пристрій з’явився на сайті організації TENAA, але не були опубліковані його технічні характеристики. Тому останні залишаються загадкою. З фотографій слід, що на задній панелі корпусу з’явиться потрійна камера. На спині є також сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, Lenovo Z5s буде моделлю з так званої вищої середньої полиці. Можливо, що технічні характеристики ми дізнаємося ще до прем’єри, запланованої на 6 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.