ZTE може оснастити новий смартфон екраном з прорізом для динаміка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ZTE Corporation може наділити свій майбутній смартфон дисплеєм з прорізом угорі, призначеної для динаміка. Про це свідчать з’явилися в Мережі патентні документи.

У них описується пристрій з отвором довгастої форми, розташований у верхній частині екрану. У документації ZTE представлені ескізи смартфона, однак лицьовій камери на них не видно. Експерти припускають, що модуль для зйомки розробники можуть впровадити за дисплеєм.

На схематичних зображеннях майбутнього апарату китайської компанії видно фізичні кнопки управління, розташовані на бічних гранях, тильний сканер дактилоскопії, гніздо на 3,5 мм, порт USB Type-C, а також основна здвоєна камера. Дебютувати новинка ZTE, наділена дисплеєм з довгастої «діркою» для динаміка, може вже в наступному році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість відомих брендів, наслідуючи приклад Apple, почало випускати апарати з екранним вирізом. Таке рішення багатьом користувачам здалося не дуже зручним, тому компанії вирішили поміщати динаміки в отвори на дисплеї. Судячи по патенту, на це пішла і фірма ZTE, проте офіційних підтверджень того поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.