Xiaomi Redmi 6: «народний» бюджетник рекордно втратив у вартості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Влітку нинішнього року в продаж на території України вступив смартфон Xiaomi Redmi 6, який представляє з себе бюджетне пристрій початкового рівня, що володіє потужним технічним оснащенням і стильним зовнішнім виглядом щодо своєї вартості. Хоч даний апарат і відноситься до початкової цінової категорії, але прямо на старті продажів його реалізували майже на 6000 гривень. На щастя, за останній час ситуація змінилася.

Як вдалося з’ясувати, в ході дослідження цін на електроніку в Україні, бюджетний Xiaomi Red 6 рекордно втратив у вартості, ставши набагато доступніше для покупки, ніж коли небудь раніше. Тепер даний смартфон можна придбати за 3282 гривень, тобто майже у двоє дешевше в порівнянні зі стартом продажів. Причому мова йде про міжнародну версію смартфона, а не в азіатському варіанті. Купити смартфон можна в чотирьох кольорах корпусу: Black, Gray, Gold і Blue.

Смартфон Xiaomi Redmi 6 оснащений 5,45-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD+), восьмиядерним процесором MediakTek Helio P22 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою PowerVR GE8320, подвійною основною (12 Мп + 5 Мп) і 5 Мп фронтальною камерами, модулями Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.2 LE, 4G VoLTE, A-GPS і ГЛОНАСС, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для навушників, окремим виділеним слотом 256 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами і акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг. Трохи розчаровує відсутність модуля NFC, але за такі гроші більшого чекати не доводиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.