Смартфон Xiaomi Mi Mix 3 Forbidden City Edition йде у комплекті із

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший смартфон компанії Xiaomi, який виконаний у форм-факторі слайдера, Xiaomi Mi Mix 3, був представлений у жовтні цього року і вже надійшов у продаж на території Китаю.

Нещодавно стало відомо, що 1 грудня стандартне видання смартфона буде випущено на території Європи. Однак на момент анонсу смартфону також було анонсовано спеціальне видання Xiaomi Mi Mix 3 «Заборонене місто» (Forbidden City Edition).

Компанія Xiaomi сьогодні офіційно повідомила про те, що видання Xiaomi Mi Mix 3 Forbidden City Edition надійде в продаж у грудні цього року. Крім того, виробник запросив бажаючих взяти участь в бета-тестуванні смартфона, однак ця пропозиція діє тільки для жителів Китаю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціальна версія смартфона відрізняється сапфірово-синім кольором корпусу, а також наявністю 10 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті. Також у комплекті ви знайдете 10-ватний бездротовий зарядний пристрій, захисний чохол і бронзову статуетку з покриттям з 24-каратного золота. Дана версія буде пропонуватися за ціною 720 доларів (20 300 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.