Nubia представила Red Magic Mars – ігровий смартфон c 10 ГБ оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

29 листопада, китайський виробник Nubia представив ігровий смартфон Red Magic Mars. Пристрій отримав потужний процесор Snapdragon 845, 10 ГБ оперативної пам’яті і спеціальні опції для геймерів.

На додаток до новітнього мобільному процесору від Qualcomm пристрій також оснащений розширеними функціями для ігор. Новинка є покращеною версією смартфона Red Magic, який був випущений в квітні. Модель Red Magic Mars оснащена паровою системою охолодження, для захисту від перегріву, і світловою RGB-смугою, що реагує на внутрішньоігрові дії.

Фізичні кнопки на пристрої можна використовувати в якості елементів управління, а також є можливість підключення джойстика. Смартфон отримав 6-дюймовий LED-дисплей з роздільною здатністю 2160×1080, стереодинаміки і голосовий модуль для стримерів. За заявою виробника, акумулятора на 3 800 мАг повинно вистачати на більшу частину дня. Red Magic Mars також оснащений 8-мегапіксельною фронтальною і основний 16-мегапіксельною камерами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі смартфона почнуться в Китаї 7 грудня про запуск продажів в інших країнах поки невідомо. Red Magic Mars буде доступний в трьох конфігураціях: з 6 ГБ ОП і 64 ГБ пам’яті за ціною в 390 доларів, з 8 Гб оперативної пам’яті і 128 ГБ пам’яті – 460 доларів США та 10 ГБ оперативної пам’яті з 256 ГБ пам’яті – 575 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.