Oppo покаже гнучкий смартфон вже цієї зими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, південнокорейської компанії Samsung не вдасться повністю прикувати увагу до свого гнучкого смартфону на виставці Mobile World Congress 2019, так як конкуренти готуються продемонструвати там аналогічні пристрої. У числі останніх буде і компанія Oppo. А раніше стало відомо, що готує подібний смартфон і Huawei, яка також націлилася на лютневу виставку в Барселоні.

Експерти не здивовані таких кроком Oppo, так як в попередні роки вона зареєструвала кілька патентів на гнучкі смартфони. Серед ідей її розробників були гаджети з гнучким дисплеєм, які за задумом можуть складатися в два і навіть три рази.

Але фахівці вважають, що Oppo поки не готова презентувати готовий продукт, так як немає даних про те, коли він може вийти на ринок. Тому вони припускають, що компанія представить на виставці в Барселоні прототип майбутнього гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Те, що так багато компаній одночасно кинулися створювати і презентувати смартфони з гнучким дисплеєм, на думку багатьох фахівців, є ознакою того, що ці пристрої стануть трендом 2019 року. Розробники працювали над цими пристроями кілька останніх років і вклали в них силу-силенну грошей. Але ніхто з фахівців не береться прогнозувати, чи буде високим споживчий попит на подібні смартфони. Цілком можливо, що тренд виявиться швидкоплинним, якщо люди банально не захочуть витрачати великі гроші на новинку. А то, що коштувати вони будуть недешево, можна і не гадати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.