Android 9.0 Pie поліпшив роботу фронтальної камери Samsung Galaxy S9 і S9+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung продовжує бета-тестування прошивки на базі операційної системи Android 9.0 Pie для смартфонів Samsung Galaxy S9 і S9+.

Нова версія за версією G960FXXU2ZRKL призначена для учасників бета-тестування на Samsung Galaxy S9, тоді як на Samsung Galaxy S9+ прошивка випущена G965FXXU2ZRKL. Розмір становить близько 700 МБ.

Дана бета-версія призначена для США, Німеччини та Південної Кореї. Сьогодні почалося бета-тестування у Великобританії, але розмір прошивки для цієї країни становить близько 1,7 ГБ. Оновлення також включає листопадову латку системи безпеки Android, яка спрямована на усунення різних вразливостей операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ентузіасти знають, що вони можуть завантажити прошивку для своїх смартфонів на відповідних ресурсах, навіть якщо не є жителями або гостями перерахованих вище країн.

У списку нововведень нової прошивки значаться поліпшення в роботі фронтальної камери, зокрема, підвищення яскравості осіб при фотографіях з контровим світлом. Також йдеться про підвищення продуктивності роботи операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.