Бюджетний смартфон Umidigi One Max має доволі цікаві особливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Umidigi повідомила про те, що 10 грудня стартують попередні замовлення на смартфон Umidigi One Max, який можна буде придбати за ціною 180 доларів (5 100 гривень).

Umidigi One Max є поліпшеною версією Umidigi One Pro, який надійшов у продаж в липні цього року. Смартфон отримав екран діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю HD+ з співвідношенням сторін 19:9, який займає 91,5% площі лицьової панелі.

Смартфон оснащений однокристальною системою Helio P23, об’єм оперативної і флеш-пам’яті становить 4 і 128 ГБ відповідно. В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12 і 5 Мп, а також об’єктив з діафрагмою F/2,0. Є окремий портретний режим з розмиттям фону. Фронтальна камера є 16-мегапіксельною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора становить 4150 мА•год, підтримується 18-ватна дротова і 15-ватна бездротова зарядка. Є модуль NFC з підтримкою безконтактних платежів Google Pay.

Смартфон оснащений бічним дактилоскопічним датчиком і двома динаміками, з коробки він працює під управлінням Android 8.1 Oreo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.