Samsung готує до випуску відразу три версії бюджетного Galaxy M

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не Galaxy S10 єдиний: журналісти виявили в базі Geekbench технічні дані майбутнього Galaxy M. Ця модель стане найбільш доступною з усіх сучасних смартфонів Samsung і змінить відразу кілька пристроїв.

Як з’ясували журналісти 3dnews, південно-корейський виробник незабаром може представити нове сімейство бюджетних смартфонів, які отримають назву Galaxy M. Вони змінять вже застарілі Galaxy J, Galaxy On і Galaxy C. Всього очікується реліз трьох різних версій – M10, M20 і М30 , кожна з яких буде відрізнятися за технічними характеристиками, функціоналу і вартості.

Дані про нові смартфонах були знайдені журналістами в базі даних бенчмарка Geekbench. В основі смартфонів, як і в преміальному Galaxy S10, буде використовуватися фірмовий восьмиядерний процесор Exynos 7870. Обсяг оперативної пам’яті складе 3 гігабайти, а вбудованої – від 16 до 32. Роздільна здатність дисплея, за попередньою інформацією, не перевищить 1920х1200 пікселів. Варто відзначити, що в характеристиках «середньокласової» версії смартфона був помічений більш потужний чіп Exynos 7885.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.