Легкий та захищенний смартфон Sharp Aquos Zero надійде у продаж вже у січні 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела повідомляють, що смартфон Sharp Aquos Zero, який був представлений на початку жовтня, надійде в продаж у січні наступного року.

Ціну виробник поки що не називає, проте обізнані інформатори стверджують, що вона буде перебувати в районі позначки у 650 доларів (20 700 гривень).

Особливістю новинки є OLED-дисплей виробництва Sharp діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю 2992 х 1440 пікселів. Екран охоплює 100% колірного простору DCI-P3, є підтримка розширеного динамічного діапазону Dolby Vision.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник називає Sharp Aquos Zero найлегшим флагманом (146 г) з екраном OLED. Цього вдалося домогтися завдяки корпусу з магнієвого сплаву і карбону, який при цьому захищений від попадання пилу і вологи згідно з описом ступеня IP68.

Апаратну основу склали SoC Qualcomm Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам’яті. Ємність акумулятора дорівнює 3130 мА•год В основній камері встановлений датчик зображення з роздільною здатністю 22,6 Мп, фронтальна є 8-мегапіксельною. З коробки смартфон працює під управлінням Android 9.0 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.