Опубліковані характеристики смартфона Samsung Galaxy A8s

Вчора ми дізналися деякі нові подробиці про екрані смартфона Samsung Galaxy A8s, а сьогодні в Мережі опубліковані ключові характеристики пристрою.

Перше, що потрібно відзначити: джерело підтвердило використання в пристрої екрану Infifnity-O з матрицею IPS діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю Full HD+. Виробником екрану, як і повідомлялося, виступить китайська компанія BOE.

Samsung Galaxy A8s базується на SoC Qualcomm Snapdragon 710. Об’єм оперативної пам’яті склав цілих 6 ГБ, об’єм вбудованої енергонезалежної пам’яті – 128 ГБ. Обіцяний також слот для карт пам’яті microSD об’ємом 512 ГБ.

Основна камера смартфона представлена трьома датчиками – роздільною здатністю 5, 10 і 25 Мп. За своїми можливостями вона буде відповідати камері смартфона Galaxy A7. Роздільна здатність датчика зображення фронтальної камери склало 24 Мп.

Samsung Gakaxy A8s отримав акумуляторну батарею ємністю 3400 мА·год і роз’єм USB-C. Габарити моделі складають 159,11 x 74,88 х 7,38 мм. За попередніми даними, смартфон дебютує в січні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.