Стало відомо про кольори і об’єми пам’яті нових Samsung Galaxy A30, A50 і Galaxy M10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung працює не тільки над новими флагманами, але і над моделями простіше. До останніх якраз відносяться моделі Galaxy A30 і A50 покоління, а також бюджетний Galaxy M10 – у розпорядженні джерела з’явилися подробиці про колірних оформленнях та обсяги пам’яті цих потенційних новинок. Найбільше пам’яті буде у Galaxy A50 і M30 – до 128 ГБ.

Реклама

Почнемо з моделей лінійки А. Як повідомляється, новий Galaxy A50 (SM-A505F) буде представлений в двох версіях вбудованої пам’яті – 64 і 128 ГБ. Кольорів, природно, буде більше: чорний, білий, сріблястий, синій і рожевий. Молодшої моделі Galaxy A30 нового покоління (SM-A305F) джерело приписує 32-64 ГБ вбудованої пам’яті і чотири кольори: чорний, білий, синій і червоний.

Раніше вже повідомлялося, що Samsung працює над бюджетними моделями Galaxy M20 (SM-M205F) і M30 (SM-M305F), але про існування Galaxy M10 до останнього часу нічого відомо не було. А між тим, за даними джерела, ця модель буде представлена двома варіантами пам’яті (16 і 32 ГБ) і кольору (синій і темно-сірий). Galaxy M20 запропонує 32-64 ГБ флеш-пам’яті, а Galaxy M30 – 64-128 ГБ.

Нагадаємо, що з метою економії нові моделі лінійки а вже не отримають екрани AMOLED, а моделі серії M будуть пропонуватися, швидше за все, тільки на ринках, що розвиваються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwww.ixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: