Xiaomi планує випустити смартфон із двома екранами, потрійною камерою і новим графічним процессором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно смартфон з двома екранами представив бренд Nubia, ходять чутки, що над аналогічною моделлю експериментує і Vivo. А зараз в Мережі з’явилася інформація, що і Xiaomi може уявити таку модель.

Природно, ніяких офіційних подробиць про цю модель поки немає, тому і специфікації, і зображення швидше з розряду «так могло б бути», а не «так точно буде». Але потрібно відзначити, що дані як завжди отримані від китайських джерел, які традиційно обізнані в частині новинок Xiaomi трохи краще.

Отже, смартфону приписують дуже великий основний екран-AMOLED діагоналлю 6,5 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів. Причому він може займати до 98% площі фронтальної панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній панелі розміститься другий екран – 4-дюймовий, але теж високої роздільної здатністю 2280х1080 пікселів. А над ним розмістять камеру з датчиками дозволом 12, 20 і 40 Мп з оптичною стабілізацією зображення. Захист тильній панелі забезпечить загартоване скло Gorilla Glass, ну а особливістю фронтальної стане вбудований в екран сканер відбитків пальців.

Основу апаратної платформи смартфона складе топова SoC Qualcomm нового покоління Snapdragon 8150. Очікувані обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам’яті-6-8 ГБ та 128-512 ГБ відповідно. Така модель також могла б отримати АКБ ємністю 3600 мА*год і підтримаю мереж 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.