Xiaomi Mi A2 Lite: переконливі причини, щоб звернути увагу на смартфон

Xiaomi Mi A2 Lite – один з найпопулярніших смартфонів року. Він поєднав в собі хороші технічні характеристики і при цьому приємну ціну. На українському ринку смартфон можна купити за 5 тисяч гривень.

Xiaomi Mi A2 Lite – дуже приємний на вигляд, добре зібраний і стильний смартфон. З усіх копій iPhone X – цей один з кращих. Тут навіть “чубчик” виглядає органічно.

Коли людина купує смартфон за 150 доларів, завжди виникає питання: а скільки буде працювати? Досить довго. 4000 маг – це мінімум добу в активному режимі або два дні в режимі нормальної людини.

Пристрій має роз’єм для навушників і слот для карт пам’яті, так що фанати бюджетних девайсів не будуть ображені. Найдивовижніше, що цих роз’ємів часто немає в більш дорогих смартфонах-значить, потрібно знову висловити респект Xiaomi.

Не топова камера, але робить хороші знімки, особливо за свої гроші. Але в сутінках, звичайно, знімки будуть не ідеальні.

Чистий Android:швидкий, красивий, перевірений, надійний. З оперативними оновленнями, зручними повідомленнями і прекрасними жестами. Краще ніж MIUI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.