Флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 із неймовірним екраном і потрійною основною камерою позує на нових зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 поява якого обіцяна на початку наступного року, тому не дивно, що в Мережі з’являється все більше подробиць про нього. Дані ці, звичайно ж, неофіційні, але поки ніхто не може сказати, хто виявиться найближче до реальності – тобто реальним характеристикам та дизайну смартфона. Тому цілком може статися так, що Mi 9 буде виглядати точно так само, як на нових зображеннях нижче.

Напівкруглий виріз екрана виглядає незвично, але все ж якось дисонує з прямокутним корпусом. З чуток, Xiaomi не обійдеться без такого вирізу – інакше не вмістити всі датчики, фронтальну та інфрачервону камеру. Але цей виріз може виявитися набагато меншого вирізу Mi 8 – і на картинках він саме такий.

Також з імовірністю, близькою до 100%, Mi 9 отримає вбудований в екран дактилоскоп – і ця особливість теж врахована на картинках.

Очікується, що Mi 9 проміняє подвійну камеру на потрійну – слідом за смартфонами Huawei і разом з іншими флагманами. В даному випадку вона розміщена по центру тильної панелі, що можна вважати найоптимальнішим варіантом (розміщення в кутку загрожує прикриттям об’єктива пальцем від випадку до випадку).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.