Бюджетний Samsung Galaxy M20 протестували в Geekbench

Офіційно представники південнокорейського гіганта продовжують зберігати мовчання, але експерти жваво обговорюють можливість появи нової лінійки гаджетів під назвою Galaxy M. З чуток, вона об’єднає в собі кілька бюджетних серій – Galaxy J, C і On. На думку експертів, різниця між цими серіями незначна, а реально розвиває Samsung лише Galaxy J.

Судячи з результатів тестування пристрою з кодовою назвою SM-M205F, серія Galaxy M не сильно перевершить по продуктивності пристрою з сімейств J, C і On.

Виходячи з опублікованих в базі Geekbench даних, новий смартфон, який, імовірно, отримає назвою Galaxy M20, має 3 ГБ оперативної пам’яті і працює на чіпсеті Exynos 7885. Фахівці пояснюють, що цей мікропроцесор Samsung представив на початку поточного року, і він призначений для смартфонів середнього класу. За продуктивністю його можна порівняти з Qualcomm Snapdragon 636 або 660. Крім того, з’ясувалося, що працювати модель буде все ще на Android 8.1 Oreo.

Імовірно, смартфон під кодовою назвою SM-M205F або Galaxy M20 буде одним з двох гаджетів середнього цінового сегмента, які Samsung випустить на початку 2019 року. Другий буде називатися Galaxy M30.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.