У бенчмарку Geekbench з’явилися дані про Samsung Galaxy M20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше ми вже повідомляли про те, що на тлі ослаблення позицій на ринку смартфонів Samsung вирішила змінити концепцію побудови модельного ряду. Так, з’явиться лінійка Galaxy M, в яку увійдуть доступні пристрої що раніше випускалися в рамках серій Galaxy J, Galaxy C і Galaxy On. Відомо, що в новому сімействі з’являться дві моделі з кодовими іменами SM-M205F і SM-M305F. Перший із зазначених дебютантів вже пройшов тестування в бенчмарке Geekbench.

В базі даних синтетичного тесту зазначено, що модель SM-M205F має 8-ядерним чіпом Exynos 7885, який знайшов своє застосування в Galaxy A7 (2018), Galaxy A8(2018) і Galaxy A8 Plus (2018). А ще мобільник отримав 3 Гб оперативної пам’яті та операційну систему Android 8.1 Oreo. За підсумками тесту в одноядерному режимі пристрій набрав 1319 балів, і в багатоядерний його результат склав 4074.

Виходячи з попередніх результатів, відомо, що новинка повинна дебютувати як Samsung Galaxy M20 і запропонує дві конфігурації флеш-пам’яті на 32 Гб і 64 Гб. Крім того, буде версія з підтримкою однієї сімки і варіант зі слотом для двох SIM‑карт. Очікується, що смартфон можуть представити під завісу року, що минає або в січні 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.