Xiaomi презентувало топовий смартфон Xiaomi Mi 8S за низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З початку 2019 року в продаж повинні почати надходити мобільні пристрої з флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 8150, який за рівнем своєї потужності перевершує навіть чіп Apple A12 Bionic. Тим не менш, як виявилося, перший телефон з таким процесором може надійти на полиці магазинів до кінця нинішнього року, тобто в найближчі півтора місяці. Він отримає передове «залізо», а називатися буде Xiaomi Mi 8S. Апарат матиме навіть 10 ГБ оперативної пам’яті у топовій конфігурації.

Як повідомив портал iGeekPhone, вже до кінця нинішнього року відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Xiaomi Mi 8S, а отримає він виріз у верхній частині, але зовсім невеликого розміру. Крім восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 8150 (самий потужний чіп для телефонів на думку AnTuTu) з тактовою частотою 3,2 ГГц, графіки Adreno 640 і 10 ГБ оперативної пам’яті, новий телефон зможе похвалитися фотокамерою Sony IMX586 з трьома об’єктивами, що володіють дозволом 48 Мп, 13 Мп і 16 Мп.

Ємність акумулятора флагманського телефону складе 3700 мАч, а ще він буде підтримувати технологію швидкої зарядки Quick Charge 5.0. Не обійдеться також без сумісності з бездротовою зарядкою по Qi, але потужністю до 10 Вт. Серед модулів Xiaomi Mi 8S користувачів чекають Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 LE, 4G VoLTE, A-GPS, NFC і ГЛОНАСС. Звичного 3,5 мм роз’єму телефону не отримає, але зате у нього буде USB Type-C другого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело не уточнює, коли саме відбудеться офіційна презентація телефону Xiaomi Mi 8S, але вона ніби як повинна пройти до кінця нинішнього року, а от у продаж апарат, можливо, надійде лише на початку 2019 року. Раніше компанія Xiaomi вже не один раз розповідала щось про свою продукцію на презентаціях американської корпорації Qualcomm. Не виключено, що під час анонсу чіпа Snapdragon 8150 відбудеться презентація нового флагмана китайського бренду. Якщо це так, то пройде все вже в середині грудня.

Повідомляється, що купити майже флагманський Xiaomi Mi 8s покупці зможуть за $280, тобто його купівля обійдеться в 8000 гривень, що навіть дуже бюджетно. За таку суму на даний момент в наших магазинах продається “середнячок” Mi A2, який має більш слабкі характеристики. Потрібно відзначити, що вартість виглядає аж занадто заманливо, але якщо згадати Pocophone F1, то у Xiaomi все може бути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.