Xiaomi Mi 9 приємно здивував покупців потужністю і ціною

Так склалося, що практично всі відомі виробники смартфонів «скотилися», в результаті чого тепер їхню продукцію купують лише одиниці. Вистояти вдалося тільки Apple і Samsung, а у всіх інших зараз спостерігаються великі проблеми. А виникли вони через китайські бренди. Вже в першій половині наступного року відбудеться офіційна презентація флагманського телефону Xiaomi Mi 9, який сьогодні, 19 листопада 2018 року, показали на зображеннях.

Відомо, що новий флагман китайської корпорації Xiaomi отримає новітнє технічне оснащення, яке безумовно порадує покупців, так як включає в себе восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц (нещодавно чіп встановив новий рекорд в AnTuTu) , графікою Adreno 640, модем X50 з підтримкою мережі 5G на швидкості 2 Гбіт/с, 8/10 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті. Крім того, новинці приписують роз’єм USB Type-C другого покоління і захист від води і пилу за стандартом IP68.

Крім усього цього, Xiaomi Mi 9 зможе похвалитися потрійною основною камерою, яка буде знаходитися на тильній кришці. Сканер відбитків пальців виявиться вбудований прямо в дисплей мобільного пристрою, що гарантовано порадує дуже багатьох людей. Оскільки корпус виявиться виконаний із сталі, то можна розраховувати на підтримку бездротової зарядки Qi потужністю до 12 Вт. Також, звичайно, заряджати акумулятор можна буде за допомогою дроту, використовуючи при цьому технологію Quick Charge 5.0.

Інсайдер Веніамін Гескін опублікував зображення смартфона Xiaomi Mi 9, показавши те, як може виглядати новий флагман китайської корпорації. Як можна помітити, телефон володіє невеликим вирізом у верхній частині, а розташовані у ньому фронтальна камера і ще декілька датчиків. Не виключено, що виробник зумів вмістити в нього навіть повноцінний 3D-сканер особи, нехай зараз це здається малоймовірним. Розмовний динамік знаходиться трохи вище вирізу в екрані, але його практично невидно.

Коли новинка надійде у продаж, а це має статися вже в першій половині нинішнього року, придбати її покупці зможуть приблизно за $500, тобто покупка даного мобільного пристрою обійдеться жителям Китаю приблизно 14 000 гривень. Топова модифікація з 10 ГБ ОЗУ і 256 ГБ ПЗУ коштувати буде звичайно ж відчутно більше, але точних даних на цей рахунок поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.