Названа дата презентації та характеристики складаного смартфона Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нuawei представить релізну версію розкладного смартфона на виставці MWC 2019, яка пройде в період з 25 по 28 лютого в Барселоні.

За інформацією співрозмовників видання, апарат буде більше, ніж Galaxy F від Samsung, а також отримає ряд функціональних переваг, які зроблять його більш кращою покупкою, ніж гнучкий флагман вендора з Південної Кореї.

На відміну від Galaxy F, складаний смартфон Huawei отримає дисплей, діагональ якого в розкладеному стані буде складати не 7,3, а рівно 8 дюймів. Додаткові 0,7 дюймів екрану дозволять рішенню китайців стати повноцінним замінником планшета, що повинно позитивно відбитися на ефективності виконання завдань, що вимагають максимум робочого простору. Зрештою, саме це потрібно від апарату зі складною конструкцією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовнішній дисплей Huawei Mate X, а саме таку назву вендор може обрати для згинальної новинки, буде більше, ніж у Galaxy F на ті ж 0,7 дюйма. Такий розмір, визнали проектувальники, буде більш звичним для користувачів, навіть незважаючи на те, що зовнішній екран в основному буде використовуватися в якості допоміжного. Наприклад, з його допомогою буде здійснюватися набір номера, швидке листування і перегляд повідомлень.

Іншою перевагою гнучкого апарату Huawei над рішенням Samsung, стане підтримка мереж п’ятого покоління. На відміну від корейців, які пошкодували споживачів і не стали впроваджувати всі самі топові технології, щоб утримати ціну новинки на більш-менш прийнятному рівні, китайці не побоялися подорожчання апарату, вирішивши укомплектувати його за останнім словом техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.