Покупці Xiaomi Mi Mix 2S скаржаться на проблеми з камерою

Xiaomi Mi Mix 2s має помилку в програмному забезпеченні камери, яка призводить до того, що на екрані відображаються чорні смуги. Виробник нарешті вирішив роз’яснити ситуацію. Xiaomi на сторінках Weibo розповіла звідки беруться чорні смуги в моделі Mi Mix 2S. Однак не відомо, коли стане доступним оновлення, яке вирішить проблему.

Покупці телефону Xiaomi Mi Mix 2S зіткнулися з низкою проблем після покупки пристрою. Серед іншого, користувачі телефону почали скаржитися на чорні смуги, які відображаються в додатку камери. Вони з’являються при вході в один з режимів. Виробник досі не реагував на заявки. Тепер все змінилося, і на сторінках Weibo було дано пояснення.

Відображення чорних смуг на Xiaomi Mi Mix 2S пов’язано з налаштуванням витримки в 1/1000 секунди, що є більш коротким часом в порівнянні з частотою миготіння лампи. На жаль, виробник не згадує нічого про можливе оновлення програмного забезпечення, яке вирішить проблему. Ймовірно, однак, виправлення буде надано в найкоротші терміни.

Проблеми з’явилися в той момент, коли Xiaomi Mi Mix 2S отримав оновлення камери з функціями, запозиченими з Mix 3. Разом з вищевказаною помилкою оновлення привнесло ряд нововведень, серед яких нічний режим і поліпшення в плані запису відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.