Nubia оголосила дату прем’єри ігрового смартфона Red Magic Mars

Ігровий підрозділ Nubia вже збирає гроші на випуск нового смартфона для геймерів, але повноцінна презентація Red Magic Mars пройде тільки в кінці місяця-28 листопада.

 

Red Magic Mars отримає витягнутий дисплей з роздільною здатністю 2160×1080 пікселів (Full HD) і топовий процесор Snapdragon 845. У самій просунутій конфігурації буде цілих 10 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті, в інших версіях ми очікуємо побачити 8 ГБ ОЗУ. Подвійне охолодження з рідинною системою і вентилятором більш ефективно відводить тепло від чіпа, запобігаючи його перегрів під час затяжних ігрових баталій. У тесті AnTuTu результати пристрою досягають майже 320 тисяч балів, але почекаємо середніх показників в офіційному рейтингу.

Як і в Asus ROG Phone, на одному торці Red Magic Mars є дві сенсорні кнопки, які можна використовувати в якості «курків». Смартфон буде поставлятися з Android 9 Pie на борту. Виробник також обіцяє підтримку об’ємного звучання і тенхологию «4D» — корпус буде вібрувати синхронно зі спецефектами в грі.

На майданчику краудфандингової JD.com у Китаї топовий варіант Red Magic Mars можна замовити за $560 (15 438 грн.), якими будуть стандартні ціни — невідомо. Наприклад, аналогічна версія Xiaomi Black Shark Helo обійдеться дорожче $ 600 (16 540 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.