Незабаром LG G7 на чистому Android оновиться до 9 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанії, що пропонують споживачам численні смартфони, найчастіше значно кастомизують програмне забезпечення своїх пристроїв, додаючи безліч функцій і додатків, відсутніх в стокової версії операційної системи Android від компанії Google. І це означає, що оновлення таких пристроїв часом доводиться чекати дуже довго. Смартфони, що працюють під управлінням чистої версії Android, отримують оновлення раніше. Згідно з новим повідомленням, до Android 9 Pie зараз отримує смартфон лінійки LG G7 зі стокової версії ОС.

Як повідомляється Джордж (George) на сторінках ресурсу gsmarena.com з посиланням на XDA Forums, в Канаді вже почалося надання оновлення до Android 9 Pie для розглянутого раніше більш докладно смартфона LG G7 One.

Що покращило оновлення LG G7 One до Android 9 Pie.
Додатково, в контексті розгляду подробиць довгоочікуваного оновлення, повідомляється також, що обсяг програмного забезпечення становить 812,2 мегабайт. У нову версію прошивки для LG G7 One включений патч безпеки за листопад 2018 року. Крім того, передбачені також і поліпшення функціональності камери мобільного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому LG G7 One отримує Android 9 Pie раніше флагмана LG G7 ThinQ.
Слід вкотре відзначити, що LG G7 One є одним з розумних телефонів в рамках програми Android One, що означає — пристрій працює під управлінням стокової версії найпопулярнішою в світі мобільної операційної системи Android і саме з цієї причини отримує оновлення досить швидко. Тим часом, оновлення до Android 9 Pie смартфона LG G7 ThinQ з кастомізованою прошивкою досі знаходиться в розробці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.