Серія LG G може бути скасована

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 2012 року компанія LG випускає флагмани в рамках лінійки G. За ці роки пристрої цієї серії зазнали ряд змін, вдалих і не дуже. На початку року в мережі почали активно поширювати чутки, що компанія планує провести ребрендинг сімейства флагманів. Зокрема, нібито виробник готується закрити лінійку G, а топові пристрої тепер будуть виходити в рамках сімейства V. Як відомо, на подібний маневр LG так і не зважилася, але це не означає, що подібне перетворення не гряде.

Черговий привід говорити про те, що південнокорейському гіганту доведеться перекроювати власний модельний ряд флагманів, дало Канадське агентство з інтелектуальної власності. Відомство зареєструвало п’ять торгових марок серії V: V50, V60, V70, V80 і V90. Передбачається, що до випуску смартфона LG V100 справа не дійде і виробник перегляне подальший неймінг власних пристроїв.

Ходять розмови, що LG розчарована рівнем продажів флагманів серії G, тоді як пристрої лінійки V користуються стабільним попитом. Експерти схильні припускати, що компанія все ж скасує сімейство G і в наступному році нам покажуть два флагмана серії V. Цим і пояснюється реєстрація одразу 5 торгових марок, яких повинно вистачити на два роки випуску преміум пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.