Названо ключові характеристики смартфонів ASUS ZenFone Max Pro та ZenFone Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За поєднанням якостей і ціни ASUS ZenFone Max Pro (M1) виявився дуже вдалим продуктом і не дивно, що компанія готує йому наступника. До пари із ZenFone Max Pro (M2) повинен дебютувати доступний ZenFone Max (M2). Роланд Квандт продовжує розповідати про характеристики цих двох моделей. Нагадаємо, що саме він повідомив про те, що ZenFone Max Pro (M2) запропонує потрійну тильну камеру.

Тепер він доповнив картину специфікацій майбутнього смартфона. За його даними він удостоїться 6-дюймового дисплея із Full HD+, восьмиядерного чіпа Snapdragon 660, 4 Гб оперативної пам’яті і 64/128 Гб постійної. Що стосується ASUS ZenFone Max (M2), то він також отримає екран діагоналлю 6 дюймів та роздільною здатністю Full HD+, 4 Гб оперативної пам’яті і постійної пам’яті 32/64 Гб. В основі смартфона буде лежати вже добре відомий по багатьом смартфонам Snapdragon 636. У переліку характеристик джерело вказує, що обидва апарати отримають 13-мегапіксельну камеру, але невідомо,  йде мова про фронтальну камеру або про основний модуль тильної камери.

Про терміни виходу смартфонів на ринок нічого не відомо. Враховуючи те, що ASUS ZenFone Max Pro (M1) був анонсований в кінці листопада минулого року, то цілком ймовірно, що його наступник вийде в ті ж терміни, але рік потому. Але, швидше за все, спочатку новинки дебютують на ринку Індії і тільки на початку наступного року вони можуть дістатися до інших регіонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.