У флагманських моделей смартфонів Samsung з’явилася нова функція, яка має всім сподобатися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча всі смартфони не від компанії Apple і працюють на базі операційної системи Android, але вони можуть сильно відрізнятися один від одного по частині програмних можливостей. Так, наприклад, у мобільних пристроях Samsung Galaxy S9 і Galaxy Note 9, які є флагманами 2018 року, немає однієї вкрай потрібної та корисної багатьом особливості, але південнокорейська корпорація нарешті вирішила додати її в прошивку для своїх фірмових телефонів.

14 листопада 2018 року, розробники з форуму XDA Developers виклали в мережу зображення інтерфейсу нової прошивки для смартфонів Samsung Galaxy S9 і Galaxy Note 9, частиною якої є графічна оболонка One UI. Повідомляється, що південнокорейська корпорація додала в свої флагманські телефони таку функцію, від якої абсолютно всі будуть у захваті, тому що вона дозволяє зберігати сторонні додатки на карті пам’яті microSD.

В тестової збірки операційної системи Android 9.0 Pie з One UI для смартфонів Galaxy S9 і Galaxy Note 9 є спеціальне налаштування, що дозволяє зберігати будь-які програми і ігри не на вбудовану пам’ять мобільних пристроїв, а прямо на карту пам’яті microSD, які в даний час можуть досягати обсягу 512 ГБ. На жаль, нова функція поки що недоступна, бо після натискання на кнопку її включення нічого не відбувається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому немає нічого дивного, тому що реліз фінальної версії нової ОС для двох флагманів компанії Samsung намічений тільки на січень 2019 року, причому, швидше за все, на його кінець. Нововведення гарантовано припаде до смаку всім власникам телефонів Galaxy S9 і Galaxy Note 9, тому що воно дозволяє зробити з вбудованою і зовнішньої пам’яті одне ціле, що в деяких випадках може бути дуже актуально. Судячи з усього, така можливість буде на всіх телефонах з оболонкою One UI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.