Революційний Samsung Galaxy F оцінили в 50000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy F-це складаний смартфон Корейців, прем’єра якого не за горами. Ми як і раніше не знаємо, коли саме буде показано цей пристрій. Тим часом з нових відомостей, наданих Yonhap News, слідує, що Samsung може показати Galaxy F в березні. Вартість телефону далеко не маленька.

Samsung Galaxy F на слуху вже кілька років. Корейці розробляють пристрій під кодовою назвою Winner. В ході SDC 2018 компанія похвалилася дисплеєм Infinity Flex. Саме ця панель потрапляє на борт складного смартфона. Як і раніше не відомо, коли саме відбудеться прем’єра, але деякі відомості дає нам Yonhap News.

Якщо вірити чуткам, то прем’єра смартфона Samsung Galaxy F відбудеться в березні. Це означало б, що компанія планує окрему конференцію поза виставкою CES і MWC. Точна дата не називається. Також з’явилася свіжа інформація про ціну продукту, яка буде однією з найвищих на ринку смартфонів.

Ціна смартфона Samsung Galaxy F буде високою

Ціна складного смартфона буде немаленькою, що, в принципі, не дивує. Samsung Galaxy F в Кореї може коштувати близько 2 млн. вон. Це дає нам при обміні 1770 доларів. Якщо ми переведемо це в гривні, то виходить близько 50 000 грн. Хоча необхідно мати на увазі, що ціна в Україні буде ще вище.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy F в першій половині 2019 року проведений в кількості близько мільйона штук. Це інформація, яку передав глава мобільного відділу компанії, DJ Koh. Але що цікаво, складений смартфон так і не отримає підтримки мереж 5G, також як і OnePlus 7 . Корейці планують поки такої модем тільки для Galaxy S10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.