Samsung випускає бюджетні смартфони Galaxy M20 і M30

Компанія Samsung вирішила, що настав час позбутися від модельних рядів Galaxy J, Galaxy On і Galaxy C. Замість них на ринок будуть випускатися телефони з серії Galaxy M. Майбутні новинки вже засвітилися в мережі, а мають вони модельні номери SM-M205F і SM- M305F. В даний час інформація про них також доступна на офіційному сайті південнокорейської корпорації в розділі технічної підтримки. Це говорить про те, що до їх анонса залишилося буквально кілька тижнів.

Два нові телефони під назвами Galaxy M20 і M30 мають підтримку одночасної роботи з двома SIM-картами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників. Модель M20 буде доступна для покупки в версіях з 32 ГБ і 64 ГБ постійної пам’яті, тоді як M30 вдасться купити в конфігурація з 64 ГБ і 128 ГБ флеш-пам’яті. Відомо, що обидва мобільних пристрої отримають Super AMOLED-екрани повнорозмірного типу, але чи буде в них виріз – невідомо.

За якою саме ціною будуть продавати нові смартфони компанії Samsung поки що невідомо, проте незабаром така інформація гарантовано з’явиться. Прямо «з коробки» на Galaxy M20 і M30 гарантовано виявиться встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo, тому як їх вихід запланований до кінця 2018 року, а до цього моменту новітню ОС не отримають навіть передові флагмани бренду. Новинки абсолютно точно будуть доступні для покупки в Європі, США, Азії та інших регіонах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.